Drukke start nieuwe seizoen: Markap, Nedpho, Soloconcerten en Masterexamen

Nadat vorig seizoen zeer ongelukkig was met mijn blessure aan mijn oren ben ik blij om te zeggen dat ik weer fulltime aan het spelen en dirigeren ben en een drukke seizoensstart heb. De gebruikelijke drukte rond de Marinierskapel met bijvoorbeeld prinsjesdag en de Nationale Militaire Taptoe is alweer geweest. Daarnaast staan er zoals gebruikelijk veel concerten in de planning. Ook speelde ik met het Nederlands Philharmonisch Orkest mee een maand geleden met Sinfonietta van Janacek.

Daarnaast staan er ook weer een paar soloconcerten in de planning. 3 november trap ik af met een soloconcert met Brassband Limburg. Op 15 december speel ik solo met Fanfare ‘Harmonie Slikkerveer’ uit Ridderkerk. Daarnaast zal ik op 6 januari een solo-optreden verzorgen met het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest. Deze optredens zijn allemaal mede mogelijk dankzij mijn sponsor Besson.

In juni 2017 moest ik helaas mijn masterexamen cancelen door mijn blessure. Nu heb ik het geweldige nieuws dat ik alsnog een eindconcert ga geven. Mijn masterexamen gaat plaatsvinden op 25 januari 2019. . Waar het examen gaat plaatsvinden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ik hoop jullie allemaal binnenkort te zien op 1 van de vele concerten die ik geef de komende paar maanden!

Meer nieuws